Knutpunkt Frankfurt

Skrevs den av
Frankfurt Central
Frankfurt Central

Frankfurt ligger som ett litet hjärta en bar bit ner i Europa. Du når väldigt många andra destinationer, bara du kommer till Frankfurt. Och då på samma sätt hamnar du i Frankfurt från många andra städer.

Tåg Hamburg – Frankfurt

Åker du tåg från Hamburg har du omkring tjugofem avgångar per dag, och så tillkommer det något nattåg.

Buss från Hamburg

Flixbuss har ca tjugofem turer om dagen mellan Hamburg och Frankfurt. Resan tar omkring tio timmar och kostar mellan 149 – 438 sek.

Berlin – Frankfurt Tåg

Det finns ett stort antal avgångar från den Tyska huvudstaden till Frankfurt. En resa på omkring fyra timmar och till en kostnad av ca sjuhundra sek.

Bryssel – Frankfurt Tåg

Även från den Belgiska huvudstaden finns det många avgångar. En resa på ibland tre timmar ibland drygt fem timmar, allt till en kostnad av drygt en tusenlapp.

Tåg Paris – Frankfurt

Den Franska huvudstaden har en hel del förbindelser med Frankfurt. Till en kostnad av ca 600 sek och restid på knappt fyra timmer förflyttar du dig mellan städerna.

Buss Brüssel – Frankfurt

Det finns omkring sju dagliga avgångar från Brüssel till Frankfurt. Resan tar omkring åtta timmar till en kostnad mellan 189 – 249 sek.

Buss Paris – Frankfurt

Med ca tio avgångar per dygn kan du åka sträckan på mellan nia och tretton timmar, allt till en kostnad av 259 – 408 sek.

Buss München – Frankfurt

Upp till sjutton avgångar per dag kopplar samman dessa städer med buss. ca sju timmar och en kostnad av 159 – 238 sek.